Inhoud

Inhoud


Schrijvers On Stage


Interview met Stephan Enter


Welkom bij de live-stream van Schrijvers On(line) Stage. Zoals u weet interview ik op 9 juli 2020 schrijver Stephan Enter. Normaal gesproken zou dat plaatsvinden in de prachtige theaterzaal van De Nieuwe Bibliotheek te Almere, maar vanwege de maatregelen rond Covid-19 wijken we uit naar een veiligere omgeving en doen wij het online. Het gesprek zal onder andere gaan over de door de pers bejubelde roman Pastorale. Heeft u zelf vragen aan Stephan Enter, mail die dan naar enter@oscarkocken.nl, dan probeer ik die tijdens het programma te behandelen.
Eén vraag kan ik nu al beantwoorden: na afloop zal helaas niet gesigneerd worden.

Over Schrijvers On Stage
Sinds 2015 presenteer ik in samenwerking met de Nieuwe Bibliotheek in Almere en (sinds 2019) Stichting Eindig Laagland de talkshow Schrijvers On Stage, wat leidt tot de ietwat alarmerende afkorting S.O.S.. In dit programma interview ik - de naam zegt het al een beetje - schrijvers, doorgaans naar aanleiding van hun meest recente roman. Soms literaire schrijvers, soms auteurs van non-fictie. Zo sprak ik op dat podium inmiddels met Adriaan van Dis, Kees van Kooten, Femke Halsema, Roxane van Yperen, Ilja Leonard Pfeijffer, Jaap Robben, Tommy Wieringa, P.F. Thomése, Herman Koch, Hans Dorrestijn, Kader Abdolah, Susan Smit, Haro Kraak, Herman Brusselmans, Georgina Verbaan, Cees Nooteboom, Funda Müjde, Alma Mathijsen, Franca Treur en vele anderen.

Steun de livestream
Bij het maken van deze livestream kwamen extra kosten kijken, zoals apparatuur en software. Mocht u een klein steuntje in de rug willen geven zodat dergelijke projecten ook in de toekomst mogelijk blijven, dan kunt u hier klikken voor het doen een donatie. Hartelijk dank alvast.Terug naar Talkshows
In samen- werking met
De Nieuwe Bibliotheek & Stichting Eindig Laagland
p. 368