Inhoud

Inhoud


Presentator/dagvoorzitter


Giel van Strien, directeur Passionate-Bulkboek:
"Oscar is een veelzijdige presentator en interviewer die moeiteloos de regie voert zonder zelf in de schijnwerpers te willen staan. Hij bereidt zich goed voor en voelt haarfijn aan hoe het publiek op gasten reageert. Aangenaam informeel en indrukwekkend professioneel."
Meer referenties.

Inmiddels heb ik als dagvoorzitter een goede vijftien jaar ervaring met het presenteren en modereren van evenementen, congressen, symposia, festivals en (bedrijfs)video's, voor zowel commerciële organisaties, als voor de zorg-, onderwijs- en cultuursector en diverse gemeenten en ministeries. Zo werkte ik onder andere voor Het Zorginstituut Nederland, RIVM, Zorgplein Noord, Universiteit van Amsterdam, Universiteit Leiden, EuniWell, Ministerie van OC&W, Buma-Stemra, College voor Toetsen en Examens, Boekmanstichting, Vilans, Beroepsvereniging voor Directeuren Kinderopvang, Lysias Consultancy Group, Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer, Filosofie Magazine, Gemeente Arnhem, Gemeente Nieuwegein, Gemeente Almere, Provincie Utrecht, Provincie Noord-Brabant, LOC en Divosa.

Slotcongres In Voor Zorg, met o.a. Staatssecretaris Van Rijn.

Als dagvoorzitter zorg ik met inhoudelijke kennis en humor voor een veilige setting waarin aanwezigen durven om niet alleen successen te delen, maar ook kwetsbaar te zijn en te vertellen wat zij nog willen leren. Het stellen van de juiste vragen is belangrijk, maar nog belangrijker is het om vooral goed te luisteren. Net als in mijn andere werkzaamheden geldt ook hier: ik ben benieuwd naar de onvertelde verhalen en wil ontdekken wat een mens of een organisatie drijft. Ik wil begrijpen waarom iemand 's ochtends zijn of haar bed uitkomt en naar zijn of haar werk gaat. Ik wil weten hoe we samen kunnen zorgen dat er morgen nóg een extra reden bij komt en wat daarbij op dit moment in de weg staat. Op die manier komen we tot de kern en kunnen we wezenlijke veranderingen in gang zetten.
 

Een korte film in opdracht van Zorginstituut Nederland, over het belang van aandacht voor psychosociale zorg bij een ernstige lichamelijke ziekte
 

 

Ik denk graag met u mee


Of het nu de zorgsector is, het onderwijs, de kunstwereld, de overheid of een commerciële onderneming, ik wil mij het onderwerp eerst eigen maken voordat ik het podium op stap. Overlaad mij daarom voor de briefing gerust met uw PDF's, maar bereid u ook voor op vragen vanuit mij. Verder denk ik met alle plezier mee over de allerbeste vorm voor uw evenement, zodat uw doelen ook daadwerkelijk bereikt zullen worden. Daarbij help ik u graag op het gebied van diversiteit en inclusiviteit, zodat uw panels niet uitsluitend bestaan uit degenen die altijd het podium al krijgen. Tenslotte span ik me in om ook bij uw evenement te werken volgens het NOMM-principe: Niet Over, Maar Met.

Stadsmakersdiner, i.o.v. Gemeente Utrecht
  
Referenties
Natuurlijk kan ik zélf wel vertellen wat mijn missie is. Maar of dat ook lukt, dat kunnen anderen nog nét iets beter verwoorden. Klik hier voor referenties.


Dagvoorzitter bij De Dag van het Literatuuronderwijs. Fotograaf: Willem Popelier.

Uitreiking Academica Literatuurprijs, in opdracht van Academica Verzekeringen


Interview met bestsellerauteur Peter Buwalda

Interview met Minister Van Engelshoven op Crossing Border. Fotograaf: Parcifal Werkman.

De Dag van het Literatuuronderwijs, fotograaf: Marco de Swart

Bij Studium Generale, Arnhem


Presentatie Popprijs. Fotograaf: Megin Zondervan


 
"Ik wil dat men de zaal verlaat met andere ideeën dan waarmee men binnen­kwam."
p. 669