Inhoud

Inhoud


Schrijvers On Stage


Welkom bij de livestream van Schrijvers On(line) Stage. Op woensdagavond 10 maart 2021 interview ik Conny Braam, schrijver van o.a. Wij Zijn De Wrekers Over Dit Alles. Normaal gesproken zou dit gesprek plaatsvinden in de prachtige theaterzaal van De Nieuwe Bibliotheek te Almere, maar vanwege de maatregelen rond Covid-19 doen wij deze literaire programma's voorlopig online.

Over Schrijvers On Stage
Sinds 2015 presenteer ik in samenwerking met de Nieuwe Bibliotheek in Almere en (sinds 2019) Stichting Eindig Laagland de talkshow Schrijvers On Stage, wat leidt tot de ietwat alarmerende afkorting S.O.S.. In dit programma interview ik - de naam zegt het al een beetje - schrijvers, doorgaans naar aanleiding van hun meest recente roman. Soms literaire schrijvers, soms auteurs van non-fictie. Zo sprak ik inmiddels met Adriaan van Dis, Kees van Kooten, Femke Halsema, Oek de Jong, Sander Kollaard, Roxane van Yperen, Ilja Leonard Pfeijffer, Jaap Robben, Tommy Wieringa, Niña Weijers, P.F. Thomése, Herman Koch, Hans Dorrestijn, Jan Brokken, Kader Abdolah, Susan Smit, Haro Kraak, Simone van der Vlugt, Herman Brusselmans, Georgina Verbaan, Cees Nooteboom, Funda Müjde, Alma Mathijsen, Franca Treur, Hanna Bervoets en vele anderen.
 Kijk eerdere interviews terug

 

Donatie?


Wilt u een donatie doen om bij te dragen aan de aanschaf van alle apparatuur die nodig is voor het maken van dit soort livestreams in coronatijden? Dat is heel aardig van u! Dat kan door hier te klikken: doneer met een tikkie
Heel veel dank!

Terug naar Talkshows
In samen- werking met
De Nieuwe Bibliotheek & Stichting Eindig Laagland
p. 662